Морепродукти - це смачно, але іноді хочеться м'яса? 13.02.2015
Страви в ресторані «Osava» - знахідка для всіх гурманів! Наші кухарі готові здивувати смачними стравами японської кухні, в де головний інгредієнт - це м'ясо. Ви вже куштували щось подібне?
У японську кухню використання м'яса надійшло пізно з китайської і європейської кухні. Японці віддають перевагу таким видам м'яса, як свинина і яловичина.
Гарячі м'ясні страви від «Osava» - смачна і поживна страва! Відмінний варіант для поживного обіду або вечері!
- Торі Кара Аге - куряче філе в клярі, яке подається з японським майонезом;
- Локшина Які Рамен з куркою і телятиною;
- Шашличок зі свинини з овочами і телятиною.
- І багато інших.
Головний секрет дивного смаку - це гармонійне поєднання правильно підібраних інгредієнтів в потрібній пропорції, а також майстерність приготування. Така страва може потішити вас не тільки особливим смаком, але і досить великою порцією. При тому, що вартість її дозволить замовити щось ще, наприклад, салат або рол.
М'ясні страви від «Osava» - смачно і поживно!