Яка користь від кунжуту в суші і ролах? 17.03.2015
Як ви вже могли помітити, що в меню нашого ресторану дуже багато страв з кунжутом. Це і Фурікаке Рол, Ебі Темпура Рол, Нагоя, Хару, Мон-Рол, Камікадзе, Аляска та інші. Слід сказати, такі роли - особлива страва, яка завжди користується попитом. А чому так відбувається? Вся справа в дивовижних якостях кунжуту.
Кунжут робить суші не лише смачними, а й корисними
Кунжут містить в собі велику кількість корисної олії, а також сезамін. Сезамін - це досить потужний антиоксидант, який не тільки знижує рівень холестерину, а також використовується в якості профілактики ракових захворювань.
Також до складу кунжуту входить вітаміни А, І, С, Е, амінокислоти, білки і вуглеводи, фосфор, залізо, кальцій, магній та інші корисні елементи. Іншими словами, кунжут, це не просто приправа, це відмінна можливість зробити смачний рол ще й корисним.
Ресторан «Osava» запрошує вас спробувати найсмачніші суші і роли з додаванням ароматного кунжуту. Вам обов'язково сподобається!