Страви в темпурі - смачне задоволення в кожному хрусткому шматоч 20.01.2015
Особлива сторінка в меню ресторану «Osava» - це страви в темпурі. Темпура - це кляр, який готується за спеціальним рецептом.
Чи можна приготувати кляр в домашніх умовах?
Інтернет рясніє сотнями рецептів кляру, який обіцяє перетворити звичайну страву в особливу! І ось, здавалося б, всі інгредієнти куплені, знайдено потрібний рецепт - але результат не викликає очікуваного захвату.
Що ж робити далі? Викинути залишки сумного кулінарного досвіду, відкрити меню ресторану «Osava» і замовити найсмачніші страви в темпура, скільки хочеться і коли захочеться:
- Найбільші креветки;
- Морські гребінці в сухарях;
- Кальмари в клярі;
- Мікс креветок, гребінців і кальмарів.
Однією порції цілком достатньо, щоб відчути всю різноманітність смаку і назавжди відмовитися від саморобних темпура-страв. Для отримання більшого смаку ми подаємо японський майонез з соусом Тонкацу.
Страви в темпура - смачний комплімент для наших клієнтів!