logotype
telephoneЗамовити по телефону:

Смачні та корисні дитячі роли від ресторану «Osava» 30.12.2014

news

Діти завжди полюбляють куштувати те, що лежить на тарілці у батьків. А що ж робити, якщо дорослі є особливими шанувальниками японської кухні і не втрачають жодної нагоди замовити смачні роли або суші. І якщо дитина потягнеться за екзотичним ласощами, як вчинити?

Правильно приготовані роли цілком можна давати і дітям!

У ресторані «Osava» дуже часто роблять замовлення родини, у яких є діти, а також молодші братики і сестрички. Тому наші сушисти вирішили задовольнити запити кожного, навіть найменшого клієнта. В результаті в меню з'явилося 4 види неймовірно смачних ролів: Маленький Boss, Сніжка рол, Baby рол, Сонечко рол.

Що особливого в дитячих ролах:

  • До складу входять не тільки смачні, але і корисні інгредієнти;
  • Порція ролу становить 140-150 грам, що цілком оптимально для дитячого організму.
  • Вартість ролу - цілком демократична і дуже доступна.

У процесі приготування використовуються найсвіжіші продукти, як, власне і при виготовленні інших. В якості начинки не використовується сира або копчена риба, а тільки вугор, сніжний краб і тигрова креветка. Сир Філадельфія або японський майонез додають особливого смаку всій страві, роблячи її соковитою і неймовірно смачною.

Замовляєте собі роли? Не забудьте про свою дитину! Смачні та корисні дитячі роли стануть найкращим варіантом для обіду чи вечері!

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація