logotype
telephoneЗамовити по телефону:

Шеф кухар рекомендує: топ-5 найсмачніших страв 18.06.2021

news

Ви нас запитували і ми відповідаємо! Які 5 страв з меню ресторану порекомендує наш шеф кухар? Якщо ми скажемо, що було просто відповісти, то це не так. Кожна страва пройшло суворий відбір, щоб з'явитися в меню, і тому буквально кожна заслуговує на увагу і попит серед клієнтів. І тим не менше, ми готові назвати п'ятірку за рекомендацією одного з головних людей нашої служби доставки.

№1. Ролл "Окінава"

Окунь копчений, лосось, Філадельфія, авокадо. 310 грамів задоволення. Так, саме "Окінава" є одним з найулюбленіших ролів. Вишукана начинка з окуня і копченого лосося, сиру і авокадо робить блюдо неймовірно ситним, при цьому із балансом смаку.

№2. Піца з трюфелями і грушею

30 см. 600 грамів. Склад: трюфель подрібнений, груша, сир дор блю, руккола. Улюблена піца наших клієнтів, які готові до експериментів зі смаками. І, дійсно, поєднання груші, трюфелів та сиру може здатися досить зухвалим. Але насправді це дуже і дуже смачно!

№3. Біф бургер BBQ

Вага: 500 г. Склад: котлета з телятини, огірок маринований, сир Маасдам, цибуля кримська, салат айсберг, помідор.

В Одесі, в місті, де бургери є частиною гастрономічної культури, ви навіть не можете собі уявити, наскільки приємно чути про те, що наші бургери одні з найсмачніших. Як довго і наполегливо ми підбирали склад, соус, сир, щоб створити наш великий біф бургер! Ну, і звичайно ж, величезна котлета із соковитої телятини! Такий бургер зручно взяти в дорогу або просто влаштувати повноцінний обід або вечерю.

№4. Пиріг з лососем

Вага: 400г. Склад: сир моцарелла, шпинат, лосось, черрі, яйце.

Не випадково меню нашого ресторану включає страви середземноморської кухні, унікальною за своєю природою. Вона базується на використанні оливкової олії і морепродуктів, що є джерелом цінних білків і корисних жирів. Вартість страви також можна назвати перевагою, і в цьому постійно переконуються наші замовники.

№5. І на десерт - рол Банана Спліт!

Вага порції 300г

Звичайно, ідеальне завершення смачного обіду або вечері — це десерт. Особливо якщо це рол Банана Спліт. Це фаворит серед солодких страв, якими не проти поласувати не тільки діти, а й дорослі. Карамелізований банан в апельсиновому соусі, японський омлет, сир Філадельфія, мигдальна стружка — все це дивним чином поєднується між собою і створює неповторний смак.

 

А ваші смаки збігаються зі смаком нашого шеф кухаря, або у вас інші фаворити?

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація