Замовити по телефону:
Чому до багатьох страв подається лимон? 30.06.2015
Як ви могли помітити, до їжі додається шматочок лимона. Цей інгредієнт присутній тут не просто так.
Ніколи не відкладайте лимон! Всього одна крапля – і ваша страва розкриє свій особливий смак!
Крім того лимон володіє масою корисних властивостей:
- Допомагає позбутися від рибного запаху;
- Фрукт не дає потемніти очищеним фруктам;
- Робить майонез менш калорійним.
Крім того сік лимона допомагає зробити смак всієї страви більш виразним, а кислинка завжди здається дуже доречною ноткою. У нашому онлайн ресторані сушисти до багатьох страв подають частинку стиглого лимона, наприклад, до кальмарів в клярі Іко-Но, креветок в темпурі, курячого філе в клярі.
Одна крапля лимону – і смак страви розкриється зовсім по-іншому! Спробуйте, вам обов'язково сподобається!