logotype
telephoneЗамовити по телефону:

Культура вживання суші: користь, палички та інші дрібниці 26.08.2014

news

Суші - це екзотична їжа, яка прийшла до нас з Японії і отримала широке поширення у всьому світі. При цьому традиційні суші зазнали багатьох змін в залежності від того, в якій країні вони виготовляються. Але це тільки позитивним чином позначилося на їх смакових якостях.

Яка користь від суші? У процесі приготування суші використовують морські водорості, які містять досить високий відсоток кальцію і білка, а також повний комплекс вітамінів В, А та інші не менш важливі компоненти.

Палички для суші. Незамінний елемент культури вживання суші, які повинні бути виготовлені з дерева. Їх довжина становить 20 см і верх трохи товщий, ніж низ.

Як правильно їсти суші? Шанувальники японської кухні замислюються щодо того, як все ж таки потрібно їсти суші - руками, паличками або виделкою? Цей нюанс важливо знати, адже тільки правильне вживання суші дозволить відчути їх чудовий смак.

Так-так, виявляється, суші в Японії їдять тільки руками. Щоб з'їсти один порційний шматочок, їх потрібно затиснути між середнім і великим пальцем, а верхнім пальцем їх потрібно підтримувати. Ні в якому разі не можна відкушувати суші і повертати їх назад на тарілку - потрібно з'їсти відразу повністю. Саме тому суші повинні бути такого розміру, щоб їх з легкістю можна було помістити в рот.

«Osava» - замовляйте найсмачніші суші в місті - їжте із задоволенням!

Японська кухня екзотична і точно вже неповторна. У ній можна нарахувати кілька сотень видів найрізноманітніших страв. Які здатні задовольнити смакові запити кожного, хто любить пробувати щось нове і смачне.

Суші бар «Osava» запрошує Вас ознайомитися з нашим меню і з задоволенням замовити Osava суші Одеса, роли, нігірі, Гункани, бізнес ланчі та інші страви, які здивують вас своїм смаком, великими порціями і маленькими цінами.

Смачного!

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація