logotype
telephoneЗамовити по телефону:

ЯКУ РИБУ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ СУШІ? 18.06.2021

news

Любителі японської кухні знають, що суші і роли повинні бути не тільки смачними, а й корисними. 80% всіх страв містять один головний інгредієнт — рибу. Що таке риба? Це джерело фосфору, кальцію та інших корисних мікроелементів, які є важливими для нашого організму. Багато людей, які в принципі не їдять страви з риби, не проти себе побалувати улюбленими видами суші. І від того, яка риба входить до складу кожної страви, залежить її смак. І сьогодні ми розповімо про те, яка риба потрібна для суші і яку ми використовуємо для приготування наших страв.

Яка риба потрібна для суші?

Використання виключно свіжої риби дозволяє робити суші смачними і поживними. Ні в якому разі не можна використовувати продукт, переморожений кілька разів. Так, для приготування ролів використовується риба в сирому вигляді, але це повинна бути виключно морська.

Традиційно для приготування суші та ролів в нашому ресторані ми використовуємо:

  • Сирий лосось.
  • Смажений лосось.
  • Копчений лосось.
  • Вугор копчений.
  • Тунець сирий.
  • Тунець смажений.
  • Окунь сирий.

Крім цього меню включає досить велику кількість страв з різними морепродуктами, такими як смажена і варена креветка, кальмари, краби, морські гребінці і, звичайно ж, ікра.

Ми хочемо сказати про важливе!

Для приготування абсолютно всіх страв ресторан "Осава" замовляє рибу і морепродукти у перевірених постачальників, тому у нас немає ні найменшого сумніву щодо їх якості. У підсумку жодних нарікань і скарг з боку наших замовників. Та й що там говорити, ми часто самі замовляємо собі страви від нашого сушиста.

Правила безпеки

Коли стоїть питання, яку рибу використовувати для ролів, давайте звернемося до праматері цих страв. В Японії використовують тільки океанічну рибу в сирому або злегка підсмаженому вигляді. Річкова риба може бути використана тільки після теплової обробки, щоб знищує паразитів. Сушисти слідують неухильному правилу японської кухні, де говориться, що морепродукти в сирому вигляді можна зберігати не більше 5-ти годин.

Якщо ви вирішили приготувати суші самостійно, важливо правильно вибрати рибу

Зверніть увагу на зябра — они повинні бути яскраво-червоного кольору, рогівка — прозорою. Запах моря скаже, що перед вами свіжа риба, м'ясо якої міцне і пружне, а слиз не має різкого запаху. Наявність усього вищесказаного буде говорити про те, що так — ця риба придатна для приготування.

Але якщо ви хочете порадувати себе найсмачнішими суші і ролами — замовляйте доставку в нашому онлайн ресторані!

Ми завжди готові розповісти наших замовникам, яку рибу використовуємо в ролах, завжди порадимо блюдо за смаком — адже хтось віддає перевагу вугру, а інші обожнюють лосоь. Для нас важливо, щоб наші гості залишилися задоволеними стравами і отримали весь спектр позитивних емоцій від співпраці з нами, починаючи від вибору страви на сайті і закінчуючи швидкою доставкою, ввічливістю наших кур'єрів і якісно упакованими стравами.

 

Смачного!

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація