logotype
telephoneЗамовити по телефону:

Які бувають види суші? 18.06.2021

news

Зазвичай, питання які бувають види суші та ролів виникає в двох випадках: коли людина ще нічого не куштувала, і хоче отримати більше інформації, щоб інтуїтивно орієнтуючись своїм смаком, обрати ту чи іншу страву. І другий випадок, коли вона вже куштувала якщо не все, то дуже багато чого, і тому шукає щось нове. Ми раді вітати вас в нашому онлайн ресторані і із задоволенням розповімо про те, які у нас є види суші, які, однозначно приведуть вас в гастрономічний захват.

Різновиди суші в онлайн ресторані "Осава"

Якби ви знали, як довго ми створювали наше меню, щоб догодити всім нашим клієнтам. Скільки було опрацьовано рецептів, міксів інгредієнтів, скільки було хвилювань з приводу того, чи сподобаються наші суші гостям? І в підсумку, судячи зі зростаючої кількості замовлень, ми можемо сказати, що у нас все вийшло. І сьогодні ми пропонуємо клієнтам 8 різновидів суші і ролів:

 

  • Запечені роли. Родзинка нашого меню! І вже безсумнівний фаворит. На відміну від теплих, запечені роли не обсмажуються в маслі, тому їх цілком можна віднести до категорії дієтичних страв. Їх відмінна риса — сирний капелюшок, що з'являється в процесі запікання.
  • Класичні роли. Що може бути більш впізнаваним, ніж "Каліфорнія" і "Філадельфія"? Багато хто саме через них почали своє знайомство з японською кухнею. У меню нашого ресторану представлено більше 50-ти видів класичних ролів, смак кожного з яких є неповторним.
  • Роли без рису. Особливість цих ролів полягає не тільки у відсутності рису, що робить смак більш насиченим, а й в їх зовнішньому вигляді. Це просто справжній витвір мистецтва! А також це улюблене блюдо тих, хто дотримується низьковуглеводної дієти.
  • Гарячі роли. Більше 15-ти видів гарячих ролів, з рибою, м'ясом і морепродуктами. Соковита начинка, хрустка темпура в поєднанні з соєвим соусом дарує просто неймовірні смакові відчуття. Тож не дивно, що гарячі роли присутні практично в кожному другому замовленні.
  • Black Rice Sushi. Вибір тих, хто шукає щось особливе! Суші з чорними рисом — це можливість спробувати звичні страви в новій подачі. А яка ваша улюблена?
  • Сушірітто і Хенд Роли. З рибою і морепродуктами, копченою куркою і овочами, з томаго і сніжним крабом, з лососем, вугром і креветками. Це смачне і ситне блюдо можна їсти навіть без використання паличок, просто руками.
  • Нігірі і Гункан. Цю страву можна замовити як окремо, так і в поєднанні з іншими.
  • Сашимі. Коли хочеться смачної рибки по-особливому приготовленої, сашимі — однозначно правильний вибір.

Так, ми завжди готові дивувати і радувати наших клієнтів смачними стравами, великими порціями і швидкою доставкою. Існує величезна кількість різновидів суші та ролів і наше онлайн меню це підтверджує. Вибирайте, замовляйте, пробуйте — і отримуйте насолоду від найсмачніших суші в Одесі!

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація