logotype
telephoneЗамовити по телефону:

Ікра летючої риби - смачний делікатес! 24.03.2015

news

Що об'єднує рол Тайгер, Спайсі Туна та рол Метелика?  Крім того, що вони готуються за особливими рецептами сушистів ресторану «Osava», в їх склад входить один напрочуд смачний і корисний інгредієнт - ікра летючої риби. А що ж в ній особливого?

Тобіко, вона ж ікра летючої риби

Ікра летючої риби вважається приватним інгредієнтом в національній кухні. Тобіко - це практично універсальна назва для визначення ікри більше 80-ти видів риб, які можуть літати над водою, тобто з сімейства летючих.

Чи не переплутайте тобіко з ікрою мойви, тому що на вигляд вони практично однакові. Але у неї зовсім інший смак. Вона більш соковита і ніжна, до того ж може віддавати солодкуватим присмаком. А ось розмір ікринок маленький, як і сама рибка.

А якого кольору буває ікра летючої риби?

Цікаво, що тобіко не має ніякого кольору. Але наші сушисти можуть пофарбувати її в абсолютно будь-який колір - і на вашому столі з'явиться блюдо чорного, зеленого, червоного і навіть оранжевого кольору. Це і смак не псує, і страва виходить зовсім іншого вигляду.

Якими корисними властивостями володіє ікра летючої риби?

Тобіко - дуже корисний делікатес. Вона багата швидко засвоюваними білками, калієм, тваринними жирами, мінеральними солями, фосфором та іншими корисними речовинами.

Замовте найсмачніші роли з ікрою летючої риби в ресторані «Osava»! Потіште себе смачним і корисним делікатесом!

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація