logotype
telephoneЗамовити по телефону:

Філадельфія з копченим лососем - найулюбленіший рол відвідувачів 03.10.2014

news

У нашому ресторані немає такої страви, яка б залишилася без уваги відвідувачів. Але особливо популярністю користується неймовірно смачний ролл Філадельфія Класик і з копченим лососем. Це й не дивно, оскільки такий рол поєднує в собі лосось і сир Філадельфію, які і надають страві особливого смаку.

А що особливого в ролі Філадельфія?

Цікаво, що рол «Філадельфія» був придуманий в Америці, а японці спробували його не так давно і він їм дуже сподобався. Для приготування ролу потрібен лист пресованих водоростей, огірок, авокадо, рис, слабосолений або свіжий лосось і, звичайно ж, сир Філадельфія. Звичайно ж, щоб відчути весь смак ролу, потрібно використовувати крапельку васабі і трохи соєвого соусу.

Одна порція ролу, або 6 шматочків містить в собі близько 280 калорій, що абсолютно не зашкодить вашій фігурі, а енергетична цінність дозволить повністю насититися однією порцією і при цьому аніскільки не переїсти.

«Osava» - ми хочемо пригостити Вас найсмачнішим ролом «Філадельфія»!

Не буває такого дня, щоб клієнти нашого онлайн ресторану не замовили цей смачний рол! Ми готові запропонувати як класичний варіант, так і з копченим лососем. У процесі приготування ми використовуємо найсвіжіші продукти, а замовлення доставляємо в спеціальних термосумках. Завдяки цьому всі страви зберігають свій температурний режим і неповторний смак.

Замовляйте найсмачніший рол «Філадельфія» в онлайн ресторані «Osava»!

На сайті ви можете замовити доставку суші в Одесі в селище Котовського та інші райони міста.

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація